Publikováno Napsat komentář

Rentgenová krystalografie

je analytická metoda zabývající se studiem interakce krystalických vzorků s rentgenovým zářením, která umožňuje určit absolutní strukturu molekul, tj. polohy atomů, vazebné délky a úhly v krystalové mřížce.

Pokud budete snímat rentgenové paprsky podél osy  atomové matice krystalu nebo kovu, získáte obraz těchto malých teček, které přesně ukazují, kde se atomy nacházejí. V tomto případě je to berylový krystal(akvamarín), který skutečně vykazuje obraz Květu života.

Berylový krystal uspořádá své atomy podle tohoto vzoru. a takto vzniká tento krystal. Ve skutečnosti je překvapivé, že se tyto malé atomy jednoduše seřazují ve vesmíru, často ve velkých vzdálenostech od sebe. Tyto mikroskopické prostory jsou poměrně velké, podobně jako mezi hvězdami na noční obloze. Atomy jsou pozoruhodně uspořádány do kostek a čtyřstěnů a jakýchkoli geometrických tvarů. Proč?

Zde je rentgenový difrakční model krystalu . Zde vidíte, jak jsou atomy seřazeny v kubickém vzoru. Je zajímavé, že ve všech různých formách projevených ve Realitě jsou atomy samotné sféry. Většina vědců tuto skutečnost přehlédla, ale sféra je hlavní formou, ze které se vše poprvé objevilo. To je důležité pro pochopení stvoření.

 

Celá tkanina všeho v našem bytí je složena z „korálků“ – koulí všech možných velikostí. Nacházíme se na kouli, na Zemi a koule se točí kolem nás. Měsíc, slunce a hvězdy jsou sféry. Celý vesmír, od makrokosmu po mikrokosmos, je nějak složen ze sfér. Světelné vlny procházející vesmírem jsou opět koule. Myslíme si, že světelná vlna vytváří vlny ve vesmíru, ale je to mnohem komplikovanější.

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..