Publikováno Napsat komentář

Danburit

 

Barva: Růžový, bílý, žlutý, fialkový

Vzhled: Čirý s rýhami

Vlastnosti: Danburit je silně duchovní kámen, který přenáší čisté vibrace a pracuje na vlně srdeční energie. Aktivuje jak intelektuální schopnosti, tak i vyšší vědomí, neboť spojuje svého nositele s vyšší andělskou říší. Jeho oslnivá brilantnost je výsledkem působení kosmického světla. Svému nositeli uhlazuje cestu směřující do budoucnosti.

 

Nošení danburitu udržuje spojení s nekonečnou vyšší moudrostí. Jestliže tento krystal použijete při meditaci, uvede vás do vyššího stavu vědomí a pomůže vám navázat kontakt s vnitřním průvodcem. Danburit svému majiteli výborně pomáhá zvládat hluboké zásadní změny a dodává schopnost nechat minulost minulostí. Dokáže pročišťovat karmu, odhalovat miazmata či duchovní imperativy a pomáhat v další cestě. Usnadňuje duši, aby se vydala novým směrem. Jestliže krystal umístíme k lůžku umírajícího, bude jej provázet na pouti za hranici smrti a umožní, aby jeho vědomí prošlo duchovní proměnou.

V duchovní rovině danburit podněcuje činnost třetího oka a korunní i vyšší korunní čakry a otevírá je až na čtrnáctou úroveň. Vyrovnává srdeční čakru s vyššími korunními čakrami, pročišťuje auru. Přináší průzračné, jasně srozumitelné sny. Pokud jde o duševní život, potlačuje danburit projevy neposlušnosti a vnáší do duše trpělivost, klid a mír.

Léčebné využití: Danburit je velice účinný léčivý kámen. Uzdravuje alergie a chronické potíže. Současně má i silný detoxikační účinek. Blahodárně působí na játra a močový měchýř. Pokud je to zapotřebí, pomáhá zvyšovat tělesnou hmotnost. Příznivé působí na činnost svalů a rozvoj motorických funkcí.

Umístění: Položte krystal na potřebné místo, zejména na srdce. Zasuňte pod polštář, čímž vyvoláte klidné a srozumitelné sny.

Zvláštní barva: Kromě základních druhových vlastností dodává další barva krystalu tyto rysy:

Růžový danburit otevírá srdce a učí nás milovat sebe samé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..