Publikováno Napsat komentář

Česnekový sirup je až 10x silnější než penicilin!

Všichni víme, že česnek je zdravá potravina, která pomáhá proti nachlazení a celkově zlepšuje imunitu. Věděli jste ale, že je několikanásobně silnější než penicilin?

Chřipce či angíně se v zimním období vyhne málokdo – proč ale každý problém řešit antibiotiky? Mají mnoho vedlejších účinků a naše tělo při delším užívání spíše vyčerpávají a oslabují. Česnek můžete konzumovat čerstvý, jako dochucovadlo jiných jídel, ale nejlepší je vyrobit si domácí sirup, který můžete dávkovat jako běžný lék.

Nebudete potřebovat žádné drahé ingredience – všechny máte doma nebo je lehce seženete v supermarketu. Jablečný ocet, česnek a med. Všechny tyto ingredience už samy o sobě působí velice pozitivně na vaše tělo. Společně jsou pak silným bojovníkem proti virům a bakteriím.

 

 

Česnekový sirup posílí váš imunitní systém, sníží vysoký krevní tlak a pomůžou zmírnit hladinu cholesterolu. Všechny suroviny mají silné antibakteriální účinky a dokonce působí i v prevenci proti rakovině.

 

Česnekový sirup

Budete potřebovat:

  • 8 česneků
  • 200 ml jablečného octa
  • 200 ml medu

Postup:

Česnek nejprve rozmixujte, pak přidejte med a jablečný ocet. Celou směs mixujte přibližně 15 sekund. V chladničce nechte odležet 5 dní a můžete sirup používat.

Dávkování:

Do sklenice s vodou přidejte 2 čajové lžičky sirupu a vypijte hned po probuzení na lačný žaludek. Není třeba užívat jej pouze jako lék, ale i jako prevenci. Dlouhodobé užívání zajistí optimální zdravotní stav a silnou obranyschopnost organismu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..