Publikováno Napsat komentář

Černé shiva lingams

Černé Shiva Lingams jsou v nejvyšší kvalitě k dispozici lesklé a oslňující v hluboké černé barvě. Pochází z jediného, velmi vzácného zdroje na světě od řeky Narmada v západní Indii. Jedná se o kryokřemen, který vznikl po dopadu meteoritu. Mohou je upravovat jen zasvěcené a velmi vážené rody, které jim dávají finální zaoblenou podobu.

Slovo Lingam pochází ze sanskrtského slova vyjadřující„symbol“, po stovky a stovky let byly tyto kameny nedílnou součástí uctívání v Indii. To vše  přispívá k zesílení kouzla tohoto kamenne. Černé Shiva lingams vládou takovou sílou, že byly používány na ochranu celých hinduistických chrámů.

Tyto kameny probouzejí a podporují tok Kundalini energie.

Kouzlo černých Shiva lingams

Mohu říci, že tyto kameny jsou potřebné pro každého člověka, někdy i dva. Jedná je o kámen, který zvedá sexuální energetické centrum Kundalini, která se nachází v každém z nás. Rovněž podněcuje kreativitu a inspiraci, protože Sakrální čakra není jen váše sexuální centrum, je to vaše centrum kreativity. Shiva Lingam je známo, že je silný kámen plodnosti.

Kámen který navyšuje pránické energie a vitalitu. Dle umístění na těle má různé účinky. Tento kámen obsahuje ženský i mužský princip. Kámen vhodný proti impotenci. Umístěte kámen na kříž pro hojení jakýchkoli reprodukčních problémů. Léčí neplodnost. Zmírnuje příznaky menopauzy a menstruační křeče.

Black Shiva lingam se dokonce po určité době spojí s majitelem a není ho třeba nosit u sebe, ochranuje Vás na dálku z domova.

Shiva lingam se nemusí čistit ani nabíjet, okolo 3:00 AM se spouští samočistící reakce, ale vystavit kámen svitu měsíce dodá malý bonus.

Kámen nekompromisně odstraní z Vašeho života lidi, které do Vašeho okolí nepatří.

Kámen miluje vodu….Přejeme hodně štěstí s kamenem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..