Publikováno Napsat komentář

Tugtupit

Tugtupit
Je kámen integrace, propojuje soucitné srdce s osvícenou myslí a ukotvuje ve světě bezpodmínečnou lásku. Učí síle sebelásky – bez níž si nelze vážit sebe ani ostatních, dávat či přijímat lásku. Je nesmírně mírumilovný kámen spojený s růžovým plamenem čisté lásky. Na slunci při dopadu fotonů nebo při kontaktu s pokožkou jeho bílá nebo bledě růžová barva ztmavne až na karmínovou. Pod UV světlem zářivě červeně světélkuje.

Inuitská legenda vypráví, že sobiceTutu odešla do hor porodit a když na zem dopadla životodárná kapka její krve, vznikl tugtupit. Inuité také vypráví, že tento kámen probouzí zapomenutou lásku, zesiluje milostnou touhu a vášeň –proto tak ohnivě rudě září. Je jedním z nejlepších kamenů pro otevírání a čištění srdeční čakry. Symbolizuje romantiku, vášeň a plodnost. Prohlubuje a rozvíjí lásku, harmonizuje všechny čakry se srdcem, takže každý čin i myšlenka se stávají vyjádřenou láskou.
Přiložený nad vyšší srdeční čakru držitele, jehož vibrace byly dostatečně zvýšené, tugtupit čakru doslova rozdmýchá, aby probudil skrytý kanál, který spojuje soucitné srdce s vyššími stavy vědomí. Tím vším napomáha k projekci světelného těla do světa každodenní reality.
Tugtupit je silně ochranný kámen, který pomáhá čelit obtížným situacím s klidem a neohrožeností. Chrání játra tím, že zahrazuje cestu vzteku či zášti jiných lidí.Je skvělý i pro zotavení z „psychického utoku“. Použitý pro uvolnění duše v případě citového připoutání Vám pomáhá odpustit sobě i všem zúčastněným. Jemná energie tugtupitu je perfektní pro zmírnování úzkosti a stresu. Pomáhá zvyšovat vědomí a přináší hojnost ve všech rovinách.
Tugtupit je skvělý kámen pro vyslání bezpodmínečné lásky do světa, léčí válečné zony a místa s etnickými konflikty.
Léčivé účinky: Čistí krev, ustaluje krevní tlak a léčí srdce, reguluje metabolitmus hormonů, zvyšuje plodnost. Zahání depresi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..